Tarieven

Gegarandeerd de goedkoopste leverancier in de buurt!

Snelle service, vlotte communicatie en stipte levering. 

TARIEVEN sets E1, E3 en E9c:

💸 Huur 3 dagen inclusief btw, plaatsing en ophaling door ons: €63 (meest gekozen optie in geval van 1 dag verhuis of levering)

💸 Huur 1 week inclusief plaatsing en ophaling door ons: €75

💸 Huur 2 weken inclusief plaatsing en ophaling door ons: €90

💸 Huur 3 dagen zelf afhalen en terugbrengen (op afspraak!): €25 *

💸 Huur 1 week zelf afhalen en terugbrengen (op afspraak!): €40

💸 Huur 2 weken zelf afhalen en terugbrengen (op afspraak!): €75

💸 Huur 1 bord D1 pijl links of rechts: €20 / week

💸 Diefstalverzekering: €15 per set / week

💸 Aanvraag parkeervergunning: gratis bij een plaatsing

(*) Voorbeeld: maandagochtend afhalen tussen 7u en 9u en woensdagavond terugbrengen tussen 18u en 20u.

Klik hier om parkeerborden te reserveren

Alle parkeerborden worden per set verhuurd (volgens de verkeerswetgeving). 1 set parkeerborden bestaat uit 2 parkeerborden, 2 voetstukken, 2 onderbordjes, 2 pijlen om de richting aan te duiden.

Langer dan 2 weken huren? U wenst nog een ander type verkeersborden te huren? Dat kan! Stuur ons een mail en wij bezorgen u binnen de 12u een vrijblijvende offerte.

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief diefstalverzekering. Wij vragen pas een huurwaarborg wanneer u langer dan 1 maand wenst te huren. In alle andere gevallen is er geen huurwaarborg vereist. Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste leverancier in de regio. Vlotte communicatie, klantenservice én stiptheid dragen wij hoog in het vaandel.

Wanneer u de parkeerborden zelf wenst af te halen en terug te brengen bij ons dan is dit steeds op afspraak. Dit kan elke weekdag en in het weekend tussen 9u en 21u. Vermeld dit bij uw reservatie en maak een afspraak. Adres ophalingen: Hortensialaan 2 Lochristi (gratis en voldoende parkeerruimte om de parkeerborden in te laden. Op nog geen 10 minuten van centrum Gent).

Bent u een renovatiebedrijf / bouwbedrijf / aannemer etc…? Wij hanteren speciale tarieven voor partners. Contacteer ons voor een offerte op maat. Idem voor klanten die al meerdere keren met ons samengewerkt hebben.