Tarieven

Gegarandeerd de goedkoopste leverancier in de regio. U denkt ergens anders goedkoper te huren? Laat het ons weten en wij bezorgen u altijd de beste prijs. 

💸 Huur 3 dagen inclusief plaatsing en ophaling door ons: €63 (meest gekozen optie in geval van 1 dag verhuis of levering)

💸 Huur 1 week inclusief plaatsing en ophaling door ons: €75

💸 Huur 2 weken inclusief plaatsing en ophaling door ons: €90

💸 Huur 3 dagen zelf afhalen en terugbrengen (op afspraak!): €30

💸 Huur 1 week zelf afhalen en terugbrengen (op afspraak!): €40

💸 Huur 2 weken zelf afhalen en terugbrengen (op afspraak!): €75

💸 Huur 1 bord D1 pijl links of rechts: €20 / week

💸 Diefstalverzekering: €15 per set / week

💸 Aanvraag parkeervergunning: gratis bij een plaatsing

(*) Voorbeeld: maandagochtend afhalen tussen 8u en 10u en woensdagavond terugbrengen tussen 18u en 20u.

Verhuur parkeerborden

De parkeerborden moeten er, volgens de verkeerswetgeving, minstens 48u op voorhand staan. Alle tarieven zijn inclusief btw en exclusief diefstalverzekering. De parkeerborden worden altijd per set verhuurd. Een set bestaat uit 2 borden, 2 voetstukken, 2 palen, 2 pijlen, 2 onderbordjes. Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste leverancier in de regio met de beste service. U denkt de parkeerborden ergens anders goedkoper te huren? Laat het ons weten en wij bezorgen u de beste prijs.

Plaatsingsdienst parkeerborden 

De meeste mensen maken gebruik van onze dagelijkse plaatsingsronde. De parkeerborden worden minstens 48u op voorhand geplaatst en na afloop terug opgehaald. U hoeft niet thuis te zijn. Na de plaatsing ontvangt u de foto’s van de plaatsing en nummerplaten van de geparkeerde wagens in uw mailbox.

Parkeerborden zelf afhalen en terugbrengen

Het is ook mogelijk om de parkeerborden op afspraak zelf af te halen en terug te brengen in Lochristi. Vermeld dit op het reservatieformulier en stel een tijdstip en uur voor om deze af te halen en terug te brengen. Adres: Hortensialaan 2 bus 201 Lochristi.

Voor verdere vragen, verwijzen wij u graag door naar onze pagina met frequently asked questions.