Parkeerborden reserveren

Reserveer uw set parkeerborden of werfsignalisatie


Plaatsingsdienst: alle signalisatie wordt minstens 48u op voorhand door ons geplaatst en na de werken terug opgehaald. Gelieve enkel de data van het effectieve parkeerverbod te vermelden op het reservatieformulier. Vergunning kan gratis aangevraagd worden indien u ons dit 10 werkdagen op voorhand laat weten. Wij behandelen geen laattijdige aanvragen.

Zelf parkeerborden afhalen en terugbrengen: afhalen en terugbrengen is altijd op afspraak in ons magazijn in Gent. Maak via het reservatieformulier hieronder een afspraak voor het afhalen en terugbrengen van de signalisatie. Opgelet: er is geen permanentie in het magazijn. Wij werken uitsluitend op afspraak. Afhalen & terugbrengen mogelijk van maandag tot vrijdag tussen 8u en 17u en op zaterdag tussen 10u en 12u. Zonder de datum en het uur van afhalen / terugbrengen door te geven, staat u altijd voor een gesloten poort.

Heeft u nog vragen? Alle tarieven en veelgestelde vragen zijn terug te vinden op onze website. Van zodra wij uw reservatie ontvangen hebben, bezorgen wij u de bevestiging en digitale factuur via mail.