Parkeerverbod aanvragen

Kunnen jullie de parkeervergunning voor ons in orde brengen?

Zeker. Wij regelen al het papierwerk voor u. Bij een plaatsing brengen wij ook uw parkeervergunning in orde zonder bijkomende kosten. Het is noodzakelijk om ons dit min. 10 tot 7 dagen op voorhand door te geven. Uw stad of gemeente heeft enige tijd nodig om de aanvraag te verwerken. Van zodra de vergunning in orde is, ontvangen wij een bevestiging en weten we welk type parkeerborden we mogen plaatsen.

Volgende gegevens dient u aan ons door te geven alvorens wij uw vergunning in orde kunnen brengen: uw naam, rijksregisternummer, adres waar u momenteel verblijft, adres waar de parkeerborden geplaatst moeten worden, omschrijving van het type werken (levering, verhuis, verbouwing, plaatsing zonnepanelen…), of er een container / werfwagen zal staan, hoelang u het parkeerverbod wenst aan te vragen (data + uren). Voor het aanvragen van de vergunning mailt u de gegevens door naar liselotte@parkeerbordenhuren.be

Wat moet ik dan als ik te laat ben met het aanvragen van mijn parkeervergunning?

Neem zo snel mogelijk telefonisch contact op met jouw stad en/of gemeente om dit alsnog in orde te brengen. Wij kunnen u hier ook bij helpen. Laat ons dit dan ook zo spoedig mogelijk weten en dan doen wij het nodige.

Waar en hoe kan ik zelf een vergunning aanvragen? 

Uw parkeervergunning kan u online aanvragen bij uw stad of gemeente. Doe dit 7 tot 10 dagen op voorhand om uw vergunning op tijd te ontvangen. In de vergunning staat er welk type parkeerborden u nodig heeft. Nog niet in het bezet van een vergunning? U kan uw set parkeerborden al reserveren bij ons en ons later het correcte type doorgeven. Doet u dit 3 weken op voorhand, dan geven wij u €5 korting.

Online aanvragen:

Heeft u nog vragen? Vul het contactformulier hier in!