Reviews

Reviews


Vlotte communicatie. Heel snel een antwoord en alles was meteen geregeld. Super! – Jorn, S.


In het verleden hebben we al bij concullega’s gehuurd, maar hier is de service echt top en betaal je het laagste tarief. Hartelijk dank voor het correcte verloop en het tijdig plaatsen van de parkeerborden! – Pieter, J. 


Wij hadden last minute parkeerborden nodig en dit werd binnen de 5 minuten voor ons geregeld. Schitterende service die we alleen maar aanraden. Bedankt, Tim en Liselotte. – Bob, DW.


Bedankt voor de goede en snelle service. Het is altijd leuk om met jullie samen te werken. – Rudy B.


Beste Liselotte en Tim, Hartelijk dank voor het plaatsen van de borden. Er stond niemand geparkeerd op de voorbehouden plaats, zodat de verhuis vlot verlopen is.Vooral uw snelheid van reageren en de stiptheid waarmee u alles heeft gedaan, was voor ons zeer belangrijk. – Dirk, VDH.


Heel erg bedankt voor de vlotte en snelle service. Tot de volgende keer! – Fabian VD. 


Dank je wel voor de foto’s van de plaatsing. Wij zijn heel tevreden van jullie topservice. – Maria L.


Een uur na mijn telefoontje werden de parkeerborden al geleverd. Schitterend! – Farah, D.


De beste partner om als zelfstandige mee samen te werken. Binnen enkele uren steeds een antwoord. Correct en betrouwbaar. Wij werken graag samen. – Eddy, W.


De borden waren correct geplaatst en er werd snel gereageerd op mijn reservatie. Ik maak zeker nog gebruik van deze verhuurdienst. Bedankt voor de snelle reactie en opvolging! – Lieve, M.


Het is altijd fijn om positieve feedback te ontvangen van onze klanten. Heb jij ook een opmerking/feedback voor ons? Stuur ons gerust een mailtje.