Contactloos parkeerborden afhalen in Gent (buiten LEZ - gratis parking)

Kom 7/7 na online bestelling parkeerborden afhalen of klik meteen door naar de info omtrent onze eigen plaatsing-en ophalingsdienst.

Hoe werkt ons contactloos pick up & GO afhaalpunt?
  • Huur online je set parkeerborden type E1, E3 of E9c via de webshop
  • Afhalen en terugbrengen kan eenvoudig van maandag t.e.m. zondag tussen 8u en 20u (*)
  • Na de betaling ontvang je de code en duidelijke instructies om je set parkeerborden af te halen en terug te brengen (check ook je spam / ongewenste mailbox!)
  • Na het terugbrengen stuur je ons een foto door van de correct teruggeplaatste set parkeerborden
  • Assistentie nodig bij afhalen of terugbrengen omwille van een zwangerschap, rugproblemen etc? Dan kan je dit op voorhand (tijdig!) laten weten via mail en dan zal een medewerker je assisteren bij het in-en uitladen van de parkeerborden

(*) Het is niet toegestaan om huurmateriaal af te halen en terug te brengen via het contactloos afhaalpunt voor 8u of na 20u. Dit in samenspraak met de buurtbewoners. Gelieve hier rekening mee te houden.

Hoelang op voorhand moet je reserveren?

Hou er rekening mee dat je de bestelling op weekdagen voor 12u plaatst via onze webshop om de volgende werkdag vanaf 8u ‘s ochtends af te halen. Huur je na 12u op weekdagen dan kan je de volgende werkdag pas afhalen na 12u ‘s middags. Ons magazijn heeft enige verwerkingstijd nodig om je bestelling klaar te zetten. Wanneer je tijdens het weekend of op maandagochtend wenst af te halen dan plaats je de bestelling op vrijdag voor 12u. Indien je parkeerborden online huurt op vrijdag na 12u of tijdens het weekend dan kan je op maandag afhalen na 12u. Heel dringend parkeerborden nodig en te laat om online te reserveren? Contacteer ons via Whatsapp chat of mail om na te gaan of we je nog last minute uit de nood kunnen helpen. We bezorgen jou doorgaans binnen het uur een antwoord op je mailtje of Whatsapp berichtje.

Kan ik naast parkeerborden ook werfsignalisatie of grote bestellingen afhalen via het contactloos pick up & GO afhaalpunt?

Wanneer je meer dan 2 volledige sets parkeerborden type E1, E3 of E9c huurt dan is onze afhaalbox helaas te klein. Om meer dan 2 sets parkeerborden of grotere bestellingen werfsignalisatie af te halen, maak je via mail of bij het online afrekenen een afspraak met het magazijn om af te halen en terug te brengen. Je kan een afspraak maken van maandag tot vrijdag tussen 8u en 16u. Op vrijdag tot 12u. Hou er rekening mee dat het niet mogelijk is om zonder afspraak af te halen en terug te brengen.

Voor verdere vragen verwijzen we jou graag door naar onze pagina met veelgestelde vragen.