Contactloos parkeerborden afhalen

Heb je het te druk op het werk, met je verhuis of verbouwing waardoor je niet kan afhalen tijdens de reguliere kantooruren? Dan is ons handig en volledig contactloos pick up & GO afhaalpunt iets voor jou. Haal 7/7 parkeerborden af en breng ze terug tussen 7u en 21u wanneer het jou past!

Hoe werkt ons contactloos pick up & GO afhaalpunt?
  • Huur online je set parkeerborden type E1, E3 of E9c
  • Afhalen en terugbrengen kan van maandag tot zondag tussen 7u en 21u
  • Na de betaling ontvang je de code en instructies om je parkeerborden af te halen en terug te brengen (check ook je spam / ongewenste mailbox!)
  • Na het terugbrengen stuur je ons een foto door van de correct teruggeplaatste set parkeerborden
Hoelang op voorhand moet je reserveren?

Hou er rekening mee dat je de bestelling op weekdagen voor 12u plaatst via onze webshop om de volgende werkdag vanaf 7u ‘s ochtends af te halen. Huur je na 12u op weekdagen dan kan je de volgende werkdag pas afhalen na 12u ‘s middags. Ons magazijn heeft enige verwerkingstijd nodig om je bestelling klaar te zetten. Wanneer je tijdens het weekend of op maandagochtend wenst af te halen dan plaats je de bestelling op vrijdag voor 12u. Indien je parkeerborden online huurt op vrijdag na 12u of tijdens het weekend dan kan je op maandag afhalen na 12u. Heel dringend parkeerborden nodig en te laat om online te reserveren? Contacteer ons via Whatsapp chat of mail om na te gaan of we je nog last minute uit de nood kunnen helpen.

✩ Kan ik naast parkeerborden ook werfsignalisatie of grote bestellingen afhalen via het contactloos pick up & GO afhaalpunt?

Wanneer je meer dan 2 volledige sets parkeerborden type E1, E3 of E9c huurt dan is onze afhaalbox helaas te klein. Om meer dan 2 sets parkeerborden of grotere bestellingen werfsignalisatie af te halen, maak je via mail of bij het online afrekenen een afspraak met het magazijn om af te halen en terug te brengen. Je kan een afspraak maken van maandag tot vrijdag tussen 8u en 17u. Hou er rekening mee dat het niet mogelijk is om zonder afspraak af te halen en terug te brengen.