Pick up & GO parkeerborden

Pick up & GO parkeerborden in Gent

Werk je in ploegen, heb je het te druk op het werk / met de verbouwingen of verhuis om parkeerborden af te halen en terug te brengen tijdens de reguliere kantooruren?

Parkeerbordenhuren.be opent vanaf woensdag 11 november als eerste speler in de signalisatiewereld een contactloos afhaalpunt in Gent. Ons pick up & GO afhaalpunt is volledig COVID-19 proof, handig en zeer flexibel! Haal je set parkeerborden 7/7 tussen 7u en 21u – volledig contactloos – af en breng ze terug wanneer het jou past.

contactloos parkeerborden afhalen in Gent

Hoe kan ik contactloos parkeerborden afhalen en terugbrengen?

🚦 Plaats je reservatie uiterlijk 1 dag op voorhand voor 16u via het online reservatieformulier. De dag erna kan je dan vanaf 7u ’s ochtends je set parkeerborden contactloos afhalen.

🚦 Na ontvangst van het betaalbewijs voor 16u, ontvang je van ons een document met instructies om de automaat te openen. Er hangt een sticker met je naam op je gereserveerde set parkeerborden.

🚦 Wanneer je tijdens het weekend of maandagvoormiddag wenst af te halen dan plaats je de reservatie uiterlijk de vrijdagavond voor 16u.

🚦 Terugbrengen kan – binnen de huurtermijn – tot en met 21u ’s avonds. Voorbeeld: indien u voor een huurperiode van 3 dagen gekozen heeft dan komt u op maandagochtend afhalen en brengt u de signalisatie ten laatste op woensdagavond voor 21u terug naar het contactloos afhaalpunt.

Reserveer je na 16u en wens je de dag erna nog last minute signalisatie af te halen? Dan kan je op weekdagen – na ontvangst van het betaalbewijs – pas vanaf 12u afhalen.

Heb je geen tijd om de parkeerborden zelf af te halen en terug te brengen? Dan kan je uiteraard nog steeds beroep doen op onze plaatsingsdienst.

Nota: Het is enkel mogelijk om sets parkeerborden type E1, E3 en E9c via het contactloos afhaalpunt af te halen. Werfsignalisatie en grotere bestellingen kunnen uitsluitend op afspraak afgehaald worden in het magazijn in Gent.

Wens je meer informatie of heb je nog vragen over het contactloos afhaalpunt? Laat het ons weten via mail: info@parkeerbordenhuren.be

Adres pick up & GO parkeerborden: Scheeplosserstraat loods R0134 Gent.