Tijdelijk parkeerverbod Gent | Parkeerbordenhuren.be

Vergunning tijdelijk parkeerverbod

Geen stress en ingewikkelde, administratieve procedures want wij vragen volledig gratis de vergunning voor jou aan. Zo kan jij je volledig focussen op je verhuis en werkzaamheden.

Opgelet: Stad Gent heeft geen eigen verhuurdienst voor het verhuur van tijdelijke parkeerverbodsborden en/of werfsignalisatie. U dient de signalisatie zelf te huren bij een privéfirma zoals o.a. www.parkeerbordenhuren.be 

✩ Hoelang op voorhand moet de aanvraag voor een tijdelijk parkeerverbod ingediend worden?

Bij de meeste steden en gemeenten zoals o.a. Stad Gent moet de vergunning minimum 10 tot 20 werkdagen op voorhand aangevraagd worden. De verwerkingstermijn is afhankelijk van het type werkzaamheden en de omvang van de inname op de openbare weg. Wanneer je bij ons parkeerborden huurt om te plaatsen in Stad Gent vragen we de vergunning – als extra service – gratis aan voor jou. Geef dit door bij het plaatsen van je bestelling. Wij komen niet tussen bij de aanvraag voor een spoedvergunning.

✩ Wanneer heb ik een vergunning voor een tijdelijk parkeerverbod nodig?

Bij het innemen van openbaar domein voor bijvoorbeeld een verhuis, levering, renovatiewerken, een evenement etc. heeft u altijd een geldige vergunning nodig.

✩ Wanneer ontvang ik mijn vergunning?

Van zodra wij je bestelling ontvangen, starten we de aanvraag voor de vergunning op. Je ontvangt de vergunning voor de start van je verhuis / werkzaamheden in je mailbox.

✩ Hoeveel kost een vergunning voor een tijdelijk parkeerverbod?

Indien je bij ons huurt dan is de aanvraag voor de vergunning volledig gratis. Eventuele toeslagen en belastingen die voor bepaalde werkzaamheden aangerekend worden door de stad of gemeente zijn steeds ten laste van de klant.

✩ Kan ik parkeerborden en werfsignalisatie huren bij mijn stad of gemeente?

In de meeste steden en gemeente (zoals o.a. Stad Gent) is het niet mogelijk om parkeerborden en/of werfsignalisatie te huren. Wij beschikken over een ruim assortiment reglementaire parkeerverbodsborden en werfsignalisatie conform SB250.

Wil jij ook 10% korting ontvangen in januari?

Tijdelijke actie januari (zolang voorraad dit nog toelaat): huur met 10% korting een complete set parkeerborden type E1, E3 of E9c.