Tijdelijk parkeerverbod Gent | Parkeerborden en werfsignalisatie Gent

Vergunning tijdelijk parkeerverbod

Opgelet: een vergunning nodig voor juli of augustus 2022? Gelieve zo snel mogelijk je aanvraag door ons te laten indienen. Veel steden en gemeenten verlengen door het zomer-en bouwverlof hun verwerkingstermijn voor het afleveren van een vergunning. Minstens 20 i.p.v. 10 werkdagen. 

Geen stress en ingewikkelde, administratieve procedures want wij vragen volledig gratis de vergunning voor jou aan. Zo kan jij je volledig focussen op je verhuis en werkzaamheden.

Stad Gent heeft geen eigen verhuurdienst voor het verhuur van tijdelijke parkeerverbodsborden en/of werfsignalisatie. U dient de signalisatie zelf te huren bij een privéfirma zoals o.a. www.parkeerbordenhuren.be . In sommige andere steden is het ook niet mogelijk om signalisatie te huren bij de stad en/of gemeente. Doe op voorhand navraag.

✩ Kunnen jullie mij helpen bij de aanvraag van de vergunning en administratie bij de gemeente en/of stad?

Dat kan zeker. Huur minimaal 15 werkdagen op voorhand bij ons en laat de vergunning volledig gratis aanvragen. Geen stress, zorgen én papierwerk voor jou. Wij volgen de vergunning van A tot Z op en komen vervolgens de nodige parkeerborden plaatsen.

✩ Hoelang op voorhand moet de aanvraag voor een tijdelijk parkeerverbod ingediend worden?

Bij de meeste steden en gemeenten zoals o.a. Stad Gent moet de vergunning minimum 10 tot 20 werkdagen op voorhand aangevraagd worden. De verwerkingstermijn is afhankelijk van het type werkzaamheden en de omvang van de inname op de openbare weg. Wanneer je bij ons parkeerborden huurt om te plaatsen in Stad Gent vragen we de vergunning – als extra service – gratis aan voor jou. Geef dit door bij het plaatsen van je bestelling. Wij komen niet tussen bij de aanvraag voor een spoedvergunning.

✩ Wanneer heb ik een vergunning voor een tijdelijk parkeerverbod nodig?

Bij het innemen van openbaar domein voor bijvoorbeeld een verhuis, levering, renovatiewerken, een evenement etc. heeft u altijd een geldige vergunning nodig.

✩ Wanneer ontvang ik mijn vergunning?

Van zodra wij je bestelling ontvangen, starten we de aanvraag voor de vergunning op. Je ontvangt de vergunning voor de start van je verhuis / werkzaamheden in je mailbox.

✩ Hoeveel kost een vergunning voor een tijdelijk parkeerverbod?

Indien je bij ons huurt dan is de aanvraag voor de vergunning volledig gratis. Eventuele toeslagen en belastingen die voor bepaalde werkzaamheden aangerekend worden door de stad of gemeente zijn steeds ten laste van de klant.

✩ Kan ik parkeerborden en werfsignalisatie huren bij mijn stad of gemeente?

In de meeste steden en gemeente (zoals o.a. Stad Gent) is het niet mogelijk om parkeerborden en/of werfsignalisatie te huren. Wij beschikken over een ruim assortiment reglementaire parkeerverbodsborden en werfsignalisatie conform SB250.