Vergunning tijdelijk parkeerverbod

Een vergunning voor een tijdelijk parkeerverbod moet tussen de 10 à 20 werkdagen op voorhand aangevraagd worden bij de stad of gemeente. Wij brengen het papierwerk gratis in orde voor jou zodat jij je kan focussen op je verhuis, levering of werkzaamheden.

Partnership
Professionals

Heb je regelmatig parkeerborden of werfsignalisatie nodig? Als professional geniet je van onze extra gunstige tarieven. We bezorgen je meestal binnen het uur een vrijblijvend voorstel.

Plaatsings-en ophalingsdienst

Sleur je zelf niet graag met verkeersborden of heb je geen tijd om het materiaal op te pikken? Doe dan beroep op onze handige plaatsings-en ophalingsdienst. Laat je verhuis, levering of werkzaamheden zorgeloos verlopen!

Contactloos parkeerborden afhalen

Kom 7/7 tussen 7u en 21u je parkeerborden contactloos afhalen en terugbrengen wanneer het jou past. Super flexibel, gratis parking en ons pick up & GO afhaalpunt ligt buiten de LEZ in Gent.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Hier vind je alvast de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Blog

Op zoek naar de laatste nieuwtjes en promoties? Deze vind je terug op onze blog.

Vacatures

Zin om aan de slag te gaan als plaatser van verkeerssignalisatie? Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde werkkrachten.

TIJDELIJKE PROMO VERHUUR SETS PARKEERBORDEN€25

Heb je slechts 1 dag een set parkeerborden van het type E1, E3 of E9c nodig voor een verhuis of geplande werkzaamheden? Huur vandaag nog je set parkeerborden via de webshop voor slechts €25 incl. BTW. Afhalen en terugbrengen kan 7/7 - na online reservatie - via ons contactloos afhaalpunt in Gent. Vlot bereikbaar aan de afrit van de R4, gratis parking om in te laden én gelegen buiten de LEZ. Opgelet: actie geldig zolang de stock dit toelaat.